ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ενδέχεται το ένδυμα που έχετε παραγγείλει στο σωστό νούμερο να μην εφαρμόζει καλά. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει σύμφωνα με όσα αναγράφονται στον όρο Επιστροφές.

Όταν φτάσετε στη τελική σας επιλογή επιλέξτε «προσθήκη στο καλάθι» και το προϊόν θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε έχετε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • να προχωρήσετε στην αποστολή της παραγγελίας σας ή
  • να συνεχίσετε τις αγορές σας

Το Saga καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας, ή «ανθρώπινα λάθη» κατά την ενημέρωση των τιμών ή των χαρακτηριστικών των προϊόντων. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα υψηλή ή χαμηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστείλετε e-mail.

Τρόποι πληρωμής

1. Με αντικαταβολή μέσω courier (€ 2.00)

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με courier (Δωρεάν)

EUROBANK: 00260130230200353792
IBAN: GR8702601300000230200353792

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5249079311746
ΙΒΑΝ: GR1301722490005249079311746

ΕΘΝΙΚΗ: 37600622601
IBAN: GR5001103760000037600622601

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η ημέρα αποστολής της δικής σας παραγγελίας εξαρτάται από την ημέρα και την ώρα που θα την καταχωρήσετε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας ενημερώνουμε για την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας σας.

Οι ανωτέρω όροι παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με ACS και €2.20 χρέωση.

Για παραγγελίες ύψους €49 και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και δεν επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για περιοχές όπου δεν υπάρχει αντίστοιχο γραφείο courier, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο δυσπρόσιτων περιοχών της ACS ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Saga υποστηρίζει αποστολές μόνο εντός Ελλάδος και όλες οι αγορές γίνονται σε Ευρώ (€).

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Στη περίπτωση που έχετε επιλέξει λάθος μέγεθος υποδήματος ή που επιθυμείτε να αλλάξετε το μοντέλο της αρχικής σας επιλογής
  2. Στη περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Saga σας τιμολογήθηκαν ή απεστάλησαν λανθασμένα προϊόντα
  3. Στη περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικά προϊόντα

Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσής τους. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και να επιστρέφονται αφόρετα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παρελήφθησαν. Το Saga δεν θα αποδέχεται επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Για επιστροφές (όπως στην περίπτωση αλλαγής) εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 4,40 ευρώ: 2.20 ευρώ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 2,2 ευρώ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς.

Για να αλλάξετε προϊόντα που έχετε αγοράσει θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να σας βοηθήσουμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (αλλαγή προϊόντος με άλλα διαθέσιμα προϊόντα, χρέωση/πίστωση κλπ.).

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή της στο κατάστημα και την πληρωμή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.