ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αναζητήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ενδέχεται το ένδυμα που έχετε παραγγείλει στο σωστό νούμερο να μην εφαρμόζει καλά. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει σύμφωνα με όσα αναγράφονται στον όρο Επιστροφές.

Όταν φτάσετε στη τελική σας επιλογή επιλέξτε «προσθήκη στο καλάθι» και το προϊόν θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε έχετε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • να προχωρήσετε στην αποστολή της παραγγελίας σας ή
  • να συνεχίσετε τις αγορές σας

Το Saga καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας, ή «ανθρώπινα λάθη» κατά την ενημέρωση των τιμών ή των χαρακτηριστικών των προϊόντων. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα υψηλή ή χαμηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστείλετε e-mail.

Τρόποι πληρωμής

1. Με αντικαταβολή μέσω courier (€ 2.00)

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με courier (Δωρεάν)

EUROBANK: 00260130230200353792
IBAN: GR8702601300000230200353792

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5249079311746
ΙΒΑΝ: GR1301722490005249079311746

ΕΘΝΙΚΗ: 37600622601
IBAN: GR5001103760000037600622601

3. Με κάρτα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η ημέρα αποστολής της δικής σας παραγγελίας εξαρτάται από την ημέρα και την ώρα που θα την καταχωρήσετε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας ενημερώνουμε για την κατάσταση αποστολής της παραγγελίας σας.

Οι ανωτέρω όροι παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με ACS και €2.20 χρέωση.

Για παραγγελίες ύψους €49 και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και δεν επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για περιοχές όπου δεν υπάρχει αντίστοιχο γραφείο courier, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο δυσπρόσιτων περιοχών της ACS ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Saga υποστηρίζει αποστολές μόνο εντός Ελλάδος και όλες οι αγορές γίνονται σε Ευρώ (€).

Επιστροφές

ΓΕΝΙΚΑ

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας.

Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο, δε μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δέκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκατε για την υπαναχώρηση τους, όπως προβλέπεται απο το πανευρωπαϊκό έντυπο υπαναχώρησης που μπορείτε να δείτε εδω.

Το saga-fashion.gr θα καλύψει τα χρήματα που πληρώσατε για την αγορά των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής τους. Επίσης το saga-fashion.gr θα καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής για ελαττωματικά προϊόντα και προϊόντα που απεστάλησαν κατά λάθος.

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@saga-fashion.gr ή τηλεφωνικώς στα 2341 022 800 για να μας ενημερώσετε ότι θα κάνετε επιστροφή. Εφόσον πληροίτε τους Όρους και Συνθήκες Επιστροφής (δείτε παρακάτω) θα αφαιρέσουμε από το ποσό της επιστροφής σας μόνο το ποσό του κόστους μεταφοράς. Μόλις η παραγγελία σας παραληφθεί και διεκπεραιωθεί θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικά.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Στη περίπτωση που έχετε επιλέξει λάθος μέγεθος υποδήματος ή που επιθυμείτε να αλλάξετε το μοντέλο της αρχικής σας επιλογής
  2. Στη περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Saga σας τιμολογήθηκαν ή απεστάλησαν λανθασμένα προϊόντα
  3. Στη περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικά προϊόντα

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή της στο κατάστημα και την πληρωμή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.